MannaVitaal

Ik word hier verdrietig van.

Toen ik in Nederland kwam wonen was ik verbaasd om te zien dat je letterlijk van alles kunt eten en drinken. Ik was er niet aan gewend dat je zoveel medicatie en behandelingen vergoed kon krijgen.

In Zuid-Afrika, waar ik geboren ben, betaal je zeker 5 keer meer voor je zorgverzekering. Je krijgt veel minder behandelingen vergoed. Er is geen sprake van een eigen risico en je eigen bijdrage voor een operatie is ook zeker 5 keer hoger dan hier in Nederland.

Na een aantal jaren hier gewoond te hebben was het me duidelijk hoe groot de macht van de farmacie is. Als je ziek wordt, word je behandeld met medicatie. Ik zag ook dat de gemiddelde inwoner van jongs af aan diverse voedingstekorten heeft.

De tijd voor een consult bij de huisarts is funest voor een accurate behandeling. Hoe kun je iemand met medicatie behandelen terwijl je niet weet wat deze persoon dagelijks eet en drinkt?

Een ander probleem is dat de meeste adviezen op gezondheidswebsites van de overheid en zelfs van de medici achterhaald zijn. Hierdoor denken veel mensen dat ze gezond bezig zijn. Toch hebben ze diverse tekorten waardoor ze ziek worden.

Er worden jaarlijks duizenden euro’s aan wetenschappelijke onderzoeken gespendeerd en toch krijgen voortdurend meer mensen een diagnose.

Een zoetstof als aspartaam is nog steeds niet verboden. Het veroorzaakt zelfs hersentumoren. Bedenk eens hoeveel duizenden mensen jaarlijks behandeld worden omdat ze producten consumeren die deze zoetstof bevatten.

Aan de preventie van kanker wordt al jaren niets gedaan. Het is zelfs zo dat je op Google weinig informatie vindt over de voornaamste redenen waarom iemand kanker kan krijgen. Dit terwijl je in het Engels veel meer informatie vindt op Google.

Patiënten worden behandeld maar krijgen te weinig informatie hoe ze hun immuunsysteem kunnen versterken.

Geloof je dan je arts als deze je vertelt dat je uitbehandeld bent? Of kijk je ook nog welke alternatieve mogelijkheden er zijn?

Het is triest om te zien dat duizenden mensen op veel te jonge leeftijd overlijden. Ik ben benieuwd wat jouw mening hierover is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Heb je een vraag