MannaVitaal

Instagram

Wil je een sterk en gezond immuunsysteem hebben?

Wil je weten wat de ontbrekende schakel in onze voeding is? Er is een categorie voedingsstoffen die 100 jaar geleden in onze voeding was maar nu niet meer. Van de 8 noodzakelijke plantensuikers ( glycanen) hebben we tegenwoordig slechts 2 in onze voeding. Deze glycanen fungeren als de communicatie netwerk in je lichaam.

Je immuuncellen communiceren via deze glycanen. Ze vormen antennes op de oppervlak van iedere cel. Dit is hoe de immuuncellen gezonde cellen kunnen onderscheiden van bijvoorbeeld een bacterie, virus of tumorcel. Het is de ontbrekende schakel in onze voeding. Wist je dat de meeste medici nog niet op de hoogte zijn van de wetenschap Glycobiologie?

Dit terwijl het al meer dan 10 jaar toegevoegd is als een extra hoofdstuk in die bekendste medische handleiding voor medische studenten in Amerika Harper’s Biochemistry. Je kunt nu een plantaardig supplement innemen die alle 6 de ontbrekende glycanen bevatten.

Een van deze 8 glycanen is de plantensuiker van de Aloë veraplant mannose. Er is nu een plantaardig supplement die de resterende 6 glycanen bevatten. In plaats van steeds medicatie te gebruiken is je lichaam in staat om zichzelf te genezen door deze glycanen aan je dieet toe te voegen.

Wat zijn de voordelen van glycanen?

  • Ondersteunt het immuunsysteem voor een betere afweer.
  • Ondersteunt de werking van het spijsverteringstelsel.
  • Fungeert als een prebiotica.
  • Bevordert cognitieve functies.
  • Bevordert geheugen, concentratie en alertheid.
  • Verbetert stemming en vermindert prikkelbaarheid.
  • Bevordert mentale gezondheid.

Wil je sneller herstellen van je vermoeidheidsklachten en je immuunsysteem een boost geven? Dan kun je ook groter hoeveelheden van deze glycanen innemen. Het is voeding voor je lichaam juist omdat het 100% plantaardig is. Je zult verstelt staan als je voelt hoe goed je lichaam kan functioneren als je het de middelen geeft om dat te doen. Neem contact met mij op om voordelig je Ambrotose complex te bestellen. Over mij

Download mijn E-book: Je hebt de diagnose kanker wat nu?

https://www.e-act.nl/ah/site?a=3694&p=370176

× Heb je een vraag