Over mij

Waarom doe ik wat ik doe?

Mijn ambitie is om je te helpen om op een natuurlijke wijze je vitaliteit zo lang mogelijk te behouden.  Is dit je opgevallen dat steeds meer mensen op steeds jongere leeftijd ziek worden? Wat zal het voor je betekenen als je tot op hoge leeftijd fit en vitaal zijn?  Er is nu een effectieve methoden om je lichaam dagelijks een boost te geven.

Als christen weet ik dat het God’s plan is met mijn leven om mensen te helpen met hun gezondheid. De oprichter van Neumi; Steve Scott is een christen. Ondanks dat hij zeer succesvol bent is hij nederig en geeft hij God alle eer voor zijn succes. Ik voel mij veel jonger dan ik ben en dit gun ik jou ook.

Wat zijn mijn andere passies?

Ik vind het heerlijk om tijd in de natuur door te brengen. De natuur helpt mij om lichamelijk en spiritueel in balans te zijn. Voor ontspanning hardloop ik graag en luister ik naar klassieke muziek. Ik vind het inspirerend en leerzaam om internationale webinars te volgen over gezondheid. 

Het geeft mij veel voldoening als ik mensen zie opknappen en hun kwaliteit van leven verbetert. Neem contact met mij op, ik help je graag!

Wat anderen over mij zeggen!

Anna
Jeanne is enthousiast en heb een geweldige passie voor gezondheid. Zij heeft mij geholpen om mij weer energiek en vitaler te voelen.
Iris
Ik zie een vrouw die altijd aan anderen denkt en het beste voor hen wilt hebben. Jeanne is een vrouw met Afrikaanse roots met een grote liefde voor de natuur die de mensen gezonder wil laten leven.
Janneke
Toen ik ziek was, heb Jeanne mij goed ondersteund zij is zorgzaam.
Tracy
Ik zie Jeanne als iemand die graag geeft en altijd open staat om anderen te helpen. Zij is fit en energiek voor haar leeftijd. Het is fijn om een vriendin te hebben die mij geregeld advies geeft over alternatieve methoden om je vitaliteit zo lang mogelijk in stand te houden.

manna_logo

Geef je lichaam een boost!

Contact gegevens

Copyright 2021 mannavitaal.com. ALL RIGHTS RESERVED.

× Heb je een vraag