Over mij

Toen ik in Nederland kwam wonen, zag ik dat een groot deel van de bevolking van jongs af aan te weinig groente en fruit at of zelfs helemaal geen fruit. Als kind stond ik bijvoorbeeld iedere dag buiten en at zoveel fruit als ik wilde. Het viel mij op dat de gemiddelde inwoner een voorliefde heeft voor bewerkt vlees en gefrituurd voedsel dat verschillende gezondheidsklachten veroorzaakt. 

Waarom doe ik wat ik doe?

Het is mij opgevallen dat patiënten veel last hebben van de bijwerkingen van medicatie. Op dit moment worden we bijvoorbeeld blootgesteld aan duizenden chemicaliën en toxische stoffen in de producten die we gebruiken, in het water en in de lucht. Nu is het mogelijk om je lichaam op een effectieve wijze dagelijks te ontgiften. Dit is bijvoorbeeld ontzettend belangrijk voor de gezondheid van je hersenen.  

Wat zijn mijn andere passies?

Ik vind het heerlijk om tijd in de natuur door te brengen. De natuur helpt mij om lichamelijk en spiritueel in balans te zijn. Voor ontspanning hardloop ik graag en luister ik naar klassieke muziek. Ik vind het inspirerend en leerzaam om internationale webinars te volgen over gezondheid. 

Het geeft mij veel voldoening als ik mensen zie opknappen en hun kwaliteit van leven verbetert. Neem contact met mij op, ik help je graag!

manna_logo

Transformeer je gezondheid met natuurlijke oplossingen.

Contact gegevens

Copyright 2021 mannavitaal.com. ALL RIGHTS RESERVED.