Omega 3 vetzuren

Omega 3

Waarom zijn omega 3 vetzuren zo belangrijk?

Sinds de industriële revolutie (60 jaar geleden ) consumeren we bijna dagelijks bewerkt en gefrituurd voedsel. Wist je dat 70% van al het voedsel dat te koop is in de supermarkt bewerkt voedsel is? Het bestaat voor 80% uit omega 6 vetzuren en geen omega 3 vetzuren.

Omega 6 vetzuren verharden je celmembranen waardoor er ontstekingen ontstaan. De voedingsstoffen die je inneemt kunnen daardoor slechts gedeeltelijk opgenomen worden. Daarnaast worden de afvalstoffen onvolledig uitgescheiden. Hierdoor ontstaan er ontstekingen.  Waarom zijn omega 3 vetzuren cruciaal voor je gezondheid?

Welke aandoeningen kunnen ontstaan door een tekort aan omega 3 vetzuren?

Tegenwoordig zijn de oceanen vervuild. De vette vis die we eten bevatten te weinig omega 3 vetzuren. Vandaar dat het noodzakelijke is om het in een supplement in te nemen. Het is echter belangrijk om in acht te nemen dat er weinig omega 3 merken zijn die een optimale opname en positieve effect veroorzaken.

Waarom kies ik voor de omega 3 olie van Eqology?

  • De totox waarde is slechts 4 dit betekent dat er bijna geen zuurstof ( oxidatie) erbij gekomen is. Hoe hoger de totox waarde hoe minder effectief de opname van vetzuren is.
  • De EPA en DHA vetzuren zijn het hoogst van alle omega 3 merken. Dit zijn bouwstoffen die belangrijk zijn voor je hersenen.
  • Er is hoog kwaliteit olijfolie toegevoegd (omega 9 vetzuren). Dit houdt je bloedsuikerspiegel op peil en vermindert je risico op hart- en vaatziekten. Trouwens de omega 3 olie van Eqology bevat de hele spectrum van alle vetzuren behalve natuurlijk omega 6 vetzuren ( dit is overbodig want we krijgen voldoende omega 6 vetzuren in onze voeding).

Ben je wat ouder lees hier over de Artic oil Gold

Wil je de allerbeste omega 3 olie bestellen?

Verkies je vegan omega 3 olie?  Bestel je vegan olie hier

Wil je weten wat je omega ratio is? Vind hier je antwoord en doe de bloedtest.

Voor je kind is er nu een omega 3 olie met bosbessensmaak.

Maak gebruik van de voordelen en ervaar het verschil:

Vind 3 vrienden die ook een abonnement nemen. Betaal slechts de verzendkosten van €6,95

manna_logo

Geef je lichaam een boost!

Contact gegevens

Copyright 2021 mannavitaal.com. ALL RIGHTS RESERVED.

× Heb je een vraag