MannaVitaal

Straling van mobiele telefoon

Waarom is ontgiften belangrijk?

Waarom is het belangrijk om je lichaam te ontgiften? De bodem is uitgeput omdat de boeren tientallen jaren met  bestrijdingsmiddelen geteeld hebben. Als je dus je groente en fruit in de supermarkt koopt dan krijg je eigenlijk meer bestrijdingsmiddelen binnen dan voedingsstoffen. En dat geldt zelfs voor veel groente en fruit dat je op de markt koopt. Ja, ik weet dat het bizar klinkt en toch is het de waarheid.

Het zijn juist deze bestrijdingsmiddelen die verschillende gezondheidsklachten veroorzaken. Het tast o.a. ook je hersenen aan. Vandaar dat het zo triest is dat de overheid niet ingrijpt en ervoor zorgt dat boeren geen bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Dit is één van de voornaamste redenen waarom steeds meer mensen op steeds jongere leeftijd aandoeningen krijgen die te maken hebben met de hersenen.

Straling

Op dit moment is er 2 miljard keer meer straling op de aarde dan 100 jaar geleden. Door je wifi, de antennes en nu met de 5G-straling wordt je lichaam constant bestraald alsof je je in een magnetron bevindt.

Wat zijn de nadelen van straling?

Het verandert je vitamine D receptoren waardoor je lichaam niet in staat is om de vitamine D goed te absorberen. Vitamine D is cruciaal voor je gezondheid; het is eigenlijk geen vitamine, maar een hormoon. Verder is het ook belangrijk voor de neurotransmitters van iedere cel in je lichaam.

Wil je echt weten wat het effect is als je bijvoorbeeld 17 minuten belt met je mobiele telefoon terwijl je deze tegen je oor houdt? Het heeft hetzelfde effect als wanneer Mike Tyson je 6 keer tegen je hoofd zou slaan.

Dit is waarom het zo ongezond is voor jongeren om uren met hun mobiele telefoon in hun hand bezig te zijn. Probeer eens een zaadje te planten op zo’n 3,5 meter vanaf je wifi. Je zult zien dat het zaad niet ontkiemt.

Mannen die bijvoorbeeld hun mobiele telefoon in hun broekzak dragen beschadigen hierdoor het DNA van hun ongeboren kind. Dit is één van de redenen waarom veel stellen moeite hebben om zwanger te worden.

Het veroorzaakt een toxische reactie in je lichaam en je hersenen. Het andere probleem is dat we nu veel meer producten gebruiken die chemicaliën en toxische stoffen bevatten. Denk aan je schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten, make-up enz.

Wat is de kwaliteit van ons drinkwater?

Het water dat we nu drinken is echt niet meer zo zuiver als 30 jaar geleden. Het waterbedrijf kan niet meer alle onzuiverheden zoals bijv. voorbehoedsmiddelen en medicijnresten filteren. Wat de luchtkwaliteit betreft denk aan de industrieën, het verkeer, chemtrails enz.

Als burger kun je er niet meer omheen: je kunt er niet aan ontsnappen. Wat is dan de oplossing? Je kunt nu dagelijks je lichaam ontgiften. Dit doe je door je glutathionwaarde te verhogen.

Hoe kun jij je lichaam effectief ontgiften?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Heb je een vraag